360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка бела

Шифра: 370915

25990 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија,функција на мокро и суво чистење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија | 1 година гаранција

Количина
Распродадено


Во понудата на роботски правосмукалки, ја додаваме и новата верзија на робот правосмукалка - 360 Vacuum Cleaner S9.

Роботот е опремен со дури 25 сензори, алгоритми LDS Lidar + SLAM, технологија 360 Autopilot, HD креирање мапа. Што се однесува до моќноста на роботот, истата изнесува 2200 Pa: совршена за потешки дамки на подот. Се карактеризира со 4 начини на вшмукување: 600Pa (Тивок), 1000Pa (Автоматски), 1500 Pa (Моќен), 2200Pa (Max).

Слободно кажете им збогум на трошките, влакната, остатоците од храна, прашината, влакната од домашното милениче и слично. Батеријата на роботот има капацитет од 5200 mAh и може да исчисти до 300 метри квадратни во рок од 3 часа!

Високата моќност не значи и гласност на роботот - благодарение на системот за намалување на звукот Dual Noise Reduction, звукот изнесува нешто помалку од 55 dB, така што при работа, роботот нема да пречи апсолутно никому.

Резервоарот за вода овозможува три различни начини на миење, со времетраење од 100 минути.

Модерниот систем на чистење ја дели работата на роботот во 5 фази и тоа: мети, ротира, вшмукува, филтрира и на крај го мие подот. Интелигентното мапирање може да креира и да зачува различни рапореди за секоја соба одделно или за цел кат.

Роботот е опремен и со далечински управувач.

Важно: уредот мора редовно да се чисти и одржува со исправни резервни делови (филтри, четки, итн.) кои мора редовно да се заменуваат. Уредот не е наменет за вшмукување течности, масло, стакло итн. (освен ако не е поинаку назначено на производот). Неправилното користење и одржување може да предизвикаат оштетувања и дефекти кои не се покриени со гаранцијата.

Не додавајте детергент, оцет или други средства за чистење во резервоарот за вода, тоа може да предизвика оштетување! Исто така, производителот препорачува користење на дестилирана вода за продолжување на животниот век на самиот производ.

Технички податоци

Бренд
360
Модел
360 Robot Vacuum Cleaner S9
Боја
Бела
Напредни функции
25 сензори, 4 начини на моќност, батерија од 5200 mAh, систем за намалување на јачината на звукот, смарт резервоар
Гаранција
1 година

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

360 Vacuum Cleaner S9 – Роботска правосмукалка бела

5200mAh батерија, моќ на вшмукување 2200Pa, сензор LDS Lidar, сензор против удар, управување со мапа, до 3 часа автономија,функција на мокро и суво чистење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија | 1 година гаранција

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop