Јануарски каталог и нови производи на Смартус

Јануарски каталог и нови производи на Смартус

Новата 2021 година ја започнуваме со новитети во каталогот, меѓу кои нов робот правосмукалка, прочистувач на воздух како и безжични слушалки. Нов производ е роботската правосмукалка Proscenic M7 Pro која доаѓа заедно со база за самочистење. Овој пат го носиме и прочистувачот на воздух Xiaomi Air Purifier 3C. Повторно на залиха ќе го најдете роботот 360 Vacuum Cleaner S9 , Mi Robot Vacuum Mop P(Pro) бел, добро познатите прочистувачи на воздух, фитнес тракерот Mi Band 5 како и многу друго.

Во продолжение, накратко запознајте се со новитетот од областа на смарт домот – Proscenic M7 Pro. На пазарот се претставува со одличен новитет а тоа е базата за празнење на роботот. На тој начин вие немате буквално никакви грижи дали ќе успеете по чистењето да го исчистите филтерот и садот за прашина.

Се карактеризира со одлична вшмукувачка моќ од 2600Pa а поддржува и селективно чистење на просторот. За подетални информации посетете го следниот линк  Proscenic M7 Pro

Овој пат нашиот каталог го збогатуваме и со прочистувачот на воздух Mi Air Purifier 3C. Добијте оптимални резултати при прочистувањето на воздухот во внатрешноста на домот.

Изберете еден од трите начини на работа. Управувајте со прочистувачот преку смартфонот или преку гласовните команди со Google Assistant/Alexa. Останатите перформанси на производот погледнете ги на линкот подолу

 Mi Air Purifier 3C

За сите останати производи кои повторно ќе бидат достапни на Смартус, посетете го следниот линк и откријте што друго ви нудиме

Нови Производи

Ве очекуваме!

Коментари


Остави коментар