Странична Четка за Roborock S5 MAX, S50/55, S6, S6 Pure

Шифра: 369718

690 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Изработена е од ABS материјал кој овозможува долготрајна употреба

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена 

Количина
Распродадено


Оригинална странична четка за Xiaomi Roborock роботски правосмукалки S5/50/55, S5 MAX, S6, S6 Pure

Бидејќи често доаѓа во контакт со вашиот мебел, четкичките се направено од флексибилен материјал и се обложени со отпорен најлонски материјал и на тој начин не го оштетуваат мебелот

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Странична Четка за Roborock S5 MAX, S50/55, S6, S6 Pure

Изработена е од ABS материјал кој овозможува долготрајна употреба

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена 

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop