UWANT U200 - Роботска правосмукалка

Шифра: 972754

55990  Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Робот и станица за самопразнење и самочистење, функции вшмукување и влажно бришење, Dual Mopping™ притисок до 12N, моќност на вшмукување 5000 Pa, батерија 5200 mAh, волумен на кесата 3l, поврзување со апликација, компатибилен со Google Assistant и Amazon Alexa, 55dB

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција

Количина
Распродадено


UWANT U200 - Роботска правосмукалка

Со исклучителна способност за чистење и моќ на вшмукување од 5000Pa - U200 ќе ви овозможи ефикасно чистење и миење на речиси сите видови нечистотија на која било подна површина! Опремен со моќна батерија од 5200 mAh, роботот е способен да го исчисти целиот простор со само едно полнење. Меѓутоа, ако батеријата се испразни, роботот самостојно ќе се врати во основата за да се наполни и да продолжи да чисти од местото каде што застанал.

Dual Mopping™ системот за бришење е совршено решение за постигнување длабинско чистење кое го заменува мачното рачно џогирање! Со своите ротирачки дискови и бришењето на подот со притисок до 12N, овој систем ја симулира моќта на чистење на рачното бришење и отстранува значително повеќе нечистотија од вашите подови.

Она што го прави уште попривлечен е секако - можноста за самочистење во станицата што се самопразне! Така, крпите за бришење ќе се чистат со топла вода од 60°C, што значително ќе ја подобри ефикасноста на процесот на самочистење и ќе спречи создавање на наслаги од нечистотија. Станицата за празнење/самочистење, исто така, самостојно ќе ги исуши крпите и ќе спречи размножување на бактерии и непријатни мириси.

Благодарение на наменската апликација, U200 ќе прикаже мапа, а дополнително може да изберете области на кои им е потребно посебно чистење, да го програмирате денот и времето на чистење (дури и кога не во домот) и да креирате виртуелни ѕидови. Исто така, UWANT U200 е опремен со 28 сензори, вклучувајќи го тој против судир и LDS за 360° анализа на околината . Ако имате килими во вашиот дом, нема никаков проблем! U200 лесно ќе ги надмине лесно пречките до 2 см.

U200 автоматски ќе ја испразни собраната нечистотија по чистењето, а благодарение на LED екранот и АПП ќе ве потсетуваат кога е неопходно да се испразни ќесата на станицата. Кесите се со волумен од 3 литри и во зависност од зачестеноста на чистењето, може да бидат доволни до 60 дена.

Важно: уредот мора редовно да се чисти и одржува, а точните резервни делови (филтри, четки, итн.) мора да се користат и редовно да се заменуваат. Уредот не е наменет за вшмукување детергент, масло, стаклена згура, вода, влажна прашина и особено мали честички како пепел, ѕидна прашина итн. (освен ако не е поинаку назначено на производот). Неправилното користење и одржување може да предизвикаат оштетувања и дефекти кои не се покриени со гаранцијата. Не додавајте детергент, оцет или други средства за чистење во резервоарот за вода, тоа може да предизвика оштетување! Исто така, производителот препорачува користење на дестилирана вода за продолжување на животниот век на самиот производ.

Технички податоци

Бренд
UWANT
Модел
U200
Моќ
5000Pa
Гаранција
2 години
Батерија
5200MAh

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

UWANT U200 - Роботска правосмукалка

Робот и станица за самопразнење и самочистење, функции вшмукување и влажно бришење, Dual Mopping™ притисок до 12N, моќност на вшмукување 5000 Pa, батерија 5200 mAh, волумен на кесата 3l, поврзување со апликација, компатибилен со Google Assistant и Amazon Alexa, 55dB

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop