Xiaomi филтер за Mi Robot , Roborock S50, S55, S5 MAX, S6

Шифра: 213972

1390  Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Оригинален филтер соодветен за Mi Robot 2, Roborock S50, S55, S5 MAX, S6

Количина
Распродадено


Поврзани производи

Xiaomi странична четка соодветна за Mi...

699  Цена

Уникатен дизајн за едноставно чистење

Изработена од ABS материјали кои овозможуваат долготрајна употреба

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Xiaomi Roborock 2 (Roborock...
  • -1000 

Xiaomi Roborock 2 (Roborock S50) Робот...

28990  Редовна цена 29990  Цена

Ласерска ориентација, моќно вшмукување, мапирање на домот, планирање патека на чистење, 5200mAh батерија, Wi-Fi „smart fast link“ поврзување, контрола преку апликација

Roborock S50 е надвор од производство. Како алтернатива срдечно ги препорачуваме моделите: 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P (Pro)

или

Xiaomi Roborock S5 Max

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Оригинален филтер за Mi Robot, Roborock S5/50/55, S5 MAX, S6

Ефикасна филтрација, лесен за одржување, издржлив и не може да се деформира

Технички податоци

Димензии и тежина
16,50 x 5,20 x 1,60 цм / 6,5 x 2,05 x 0,63 инчи, Тежина: 0,3200кг
Пакет
2 филтри

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Xiaomi филтер за Mi Robot , Roborock S50, S55, S5 MAX, S6

Оригинален филтер соодветен за Mi Robot 2, Roborock S50, S55, S5 MAX, S6

Остави коментар

Поврзани производи

Xiaomi странична четка соодветна за Mi...

699  Цена

Уникатен дизајн за едноставно чистење

Изработена од ABS материјали кои овозможуваат долготрајна употреба

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Xiaomi Roborock 2 (Roborock...
  • -1000 

Xiaomi Roborock 2 (Roborock S50) Робот...

28990  Редовна цена 29990  Цена

Ласерска ориентација, моќно вшмукување, мапирање на домот, планирање патека на чистење, 5200mAh батерија, Wi-Fi „smart fast link“ поврзување, контрола преку апликација

Roborock S50 е надвор од производство. Како алтернатива срдечно ги препорачуваме моделите: 

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop P (Pro)

или

Xiaomi Roborock S5 Max

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Други производи во истата категорија:

PrestaShop