Xiaomi HIMO C26

Xiaomi HIMO C26

Има 2 производи.

Приказ 1-2 од 2 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi HIMO C26 Електричен... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi HIMO C26 Електричен велосипед -...

79990  Цена

3 начини на возење, мотор од 250 W, автономија до 100км, брзина до 25км/ч, LCD екран

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 1 година гаранција

Xiaomi HIMO C26 Електричен... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi HIMO C26 Електричен велосипед -...

79990  Цена

3 начини на возење, мотор од 250 W, автономија до 100км, брзина до 25км/ч, LCD екран

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 1 година гаранција