Споредба на Xiaomi траки за пешачење и трчање

Споредба на Xiaomi траки за пешачење и трчање

Со доаѓањето на зимскиот период, студеното и врнежливо време имаме се помалку време за спорт и спортски активности на отворено.

Затоа за сите љубители на спортот, подготвивме една кратка табела со поважните перформанси на траките за пешачење како и нивните разлики.

За сите останати карактеристики и функции погледни ја понудата тука

Коментари


Остави коментар