Траки за трчање

Траки за трчање

Има 18 производи.

Приказ 1-18 од 18 ставка(и)

Активни филтри

KingSmith Walking Pad C2... На Залиха Бесплатна достава

KingSmith Walking Pad C2 (S1) трака за...

27990  Цена

0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава | 1 година гаранција | Достава до 5 работни дена

Xiaomi KingSmith Walking... На Залиха Бесплатна достава
  • -4000 

Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO -...

35990  Редовна цена 39990  Цена

Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Бесплатна достава 3-5 дена | 1 година гаранција

Xiaomi KingSmith Walking... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi KingSmith Walking Pad X21 -...

46990  Редовна цена 47990  Цена

Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-12 км/ч, brushless мотор

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 годинa гаранција | Ексклузивни дистрибутери во Македонија

Xiaomi Yesoul G1 Max... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32”...

39990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1 Max Elephant е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава

KingSmith WalkingPad Подлога за трака...

2490  Цена

спречува лизгање и поместување на траката при вежбање, го заштитува подот

Наменета е за траките C1, C2/S1 , A1 Pro, Urevo U1

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

Xiaomi KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi KingSmith WalkingPad R2 - Трака...

37990  Редовна цена 38990  Цена

Гласовни команди, Мотор од 918W, пешачење и трчање од 0.5 км/ч до 10 км/ч, преклоплива, LED екран и 2 начини на работа

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Испорака 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

Xiaomi Yesoul M1 Spinning... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Yesoul M1 Spinning Bike...

18990  Редовна цена 19990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Xiaomi Yesoul M1 Spinning... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Yesoul M1 Spinning Bike...

18990  Редовна цена 19990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

22990  Редовна цена 23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

YESOUL Water Rower R40S –... Нема Залиха Бесплатна достава

YESOUL Water Rower R40S – Фитнес...

43990  Цена

На преклоп, симулација на реално веслање, тркалца за лесен пренос

Бесплатна достава низ цела Македонија | Гаранција 1 година

Xiaomi KingSmith WalkingPad... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi KingSmith WalkingPad MC21 -...

35990  Цена

Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-10 км/ч, brushless мотор

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 2 години гаранција | Ексклузивни дистрибутери во Македонија

Xiaomi OVICX Q100C –... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -3000 

Xiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипед

18990  Редовна цена 21990  Цена

InfinAdapt™ статичен велосипед, 100% подесив интензитет на возење, LCD екран со податоци во реално време, вградени тркала за лесно движење низ домот

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава до дома | 1 година гаранција

Xiaomi Yesoul S3 Pro... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Xiaomi Yesoul S3 Pro Статичен...

29990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 Pro е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен во пред-нарачка! За повеќе информации, контактирајте не на 076750968