Роботски правосмукалки

Роботски правосмукалки

Има 10 производи.

Приказ 1-10 од 10 ставка(и)

Активни филтри

Roborock Q8 Max+ роботска... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Roborock Q8 Max+ роботска...

39990  Цена

Суво и водено чистење, LiDAR навигација, 5500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 29.05.2024!

Roborock S7 Max Ultra... На Залиха Бесплатна достава

Roborock S7 Max Ultra роботска...

73990  Цена

Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 5500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција


Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra...

14990  Цена

Проток на воздух 16500Pa, 4 литарска антибактериска вреќичка, двоканално собирање на прашината од роботот

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома

Roborock S7 Max Ultra... Нема Залиха Бесплатна достава

Roborock S7 Max Ultra роботска...

73990  Цена

Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 5500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција

Xiaomi Robot Vacuum S10... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Robot Vacuum S10 роботска...

14990  Цена

Паметна роботска правосмукалка, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 2h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |

Xiaomi Robot Vacuum X10... На Залиха Бесплатна достава
  • -3960 

Xiaomi Robot Vacuum X10 роботска...

27400  Редовна цена 31360  Цена

Паметна роботска правосмукалка со станица за автоматско празнење, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 3h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |

Xiaomi Robot Vacuum X10+... На Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Xiaomi Robot Vacuum X10+ роботска...

46470  Цена

Паметна роботска правосмукалка со станица за автоматско празнење резервоар и перење на крпа, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 2h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |

Narwal Freo X Plus роботска... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Narwal Freo X Plus роботска правосмукалка

21990  Цена

7800Pa вшмукувачка моќ, вшмукување и бришење подови, резервоар за вода 280ml, сад за прашина 1L, 5000mAh батерија, cliff сензори, притисок на крпа 6N (700g), три ласери со структурирана + инфрацрвена + ултразвучна светлина, гласовен асистент.

Narwal Freo X Ultra... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Narwal Freo X Ultra роботска...

55990  Цена

8200Pa вшмукувачка моќ, вшмукување и бришење подови, резервоар за вода 280ml, сад за прашина 1L, 210 минути автономија, cliff сензори, притисок на крпа 12N, три ласери со структурирана + инфрацрвена + ултразвучна светлина, гласовен асистент.

Xiaomi Robot Vacuum S10+... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Xiaomi Robot Vacuum S10+ роботска...

24800  Цена

Паметна роботска правосмукалка, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 2h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |