Фитнес и здравје

Траки за трчање и паметни ваги Xiaomi

Фитнес и здравје

Има 23 производи.

Приказ 1-23 од 23 ставка(и)

Активни филтри

Aicare A66 Инфраред Топломер На Залиха Бесплатна достава
 • -1600 

Aicare A66 Инфраред Топломер

2390  Редовна цена 3990  Цена

Aicare A66 Бесконтактен инфраред топломер

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 3 месеци гаранција

Xiaomi Walking Pad A1 PRO -... На Залиха Бесплатна достава
 • -3000 

Xiaomi Walking Pad A1 PRO - Лента за...

23990  Редовна цена 26990  Цена

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 12.12.2023!

KingSmith Walking Pad C2... На Залиха Бесплатна достава

KingSmith Walking Pad C2 (S1) трака за...

27990  Цена

0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава | 1 година гаранција | Достава до 5 работни дена

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi KingSmith Walking... На Залиха Бесплатна достава
 • -4000 

Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO -...

35990  Редовна цена 39990  Цена

Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Бесплатна достава 3-5 дена | 1 година гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 22.11.2023!

Xiaomi KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава
 • -1000 

Xiaomi KingSmith WalkingPad R2 - Трака...

37990  Редовна цена 38990  Цена

Гласовни команди, Мотор од 918W, пешачење и трчање од 0.5 км/ч до 10 км/ч, преклоплива, LED екран и 2 начини на работа

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Испорака 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi KingSmith Walking... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi KingSmith Walking Pad X21 -...

47990  Цена

Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-12 км/ч, brushless мотор

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 годинa гаранција | Ексклузивни дистрибутери во Македонија

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi OVICX Q100C –... Нема Залиха Бесплатна достава
 • -3000 

Xiaomi OVICX Q100C – Статичен велосипед

18990  Редовна цена 21990  Цена

InfinAdapt™ статичен велосипед, 100% подесив интензитет на возење, LCD екран со податоци во реално време, вградени тркала за лесно движење низ домот

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава до дома | 1 година гаранцијаXiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi Mi Smart Scale 2... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi Smart Scale 2 Паметна...

990  Цена

Xiaomi Mi Smart Scale 2, мерење на телесната тежина врз база на висината, Bluetooth 5.0, Mi Fit APP

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава низ цела Македонија | 1 година гаранција

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома


ДОСТАПЕН ВО ПРЕД-НАРАЧКА. ПРЕДАВАЊЕ ВО ДОСТАВА ОКОЛУ 12.12.2023!

Xiaomi Yesoul C1H Spinning... На Залиха Бесплатна достава
 • Ново

Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike...

24990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi Yesoul G1 Max... На Залиха Бесплатна достава
 • -1000 

Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32”...

38990  Редовна цена 39990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1 Max Elephant е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава
 • -1000 

Xiaomi KingSmith WalkingPad Rower WR1...

42990  Редовна цена 43990  Цена

Bluetooth поврзување, на преклоп, тркалца за лесен пренос 

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

YESOUL Water Rower R40S –... Нема Залиха Бесплатна достава

YESOUL Water Rower R40S – Фитнес...

43990  Цена

На преклоп, симулација на реално веслање, тркалца за лесен пренос

Бесплатна достава низ цела Македонија | Гаранција 1 година

KingSmith WalkingPad... Нема Залиха Бесплатна достава

KingSmith WalkingPad Подлога за трака...

2490  Цена

спречува лизгање и поместување на траката при вежбање, го заштитува подот

Наменета е за траките C1, C2/S1 , A1 Pro, Urevo U1

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 24.10.2023!

Xiaomi Yesoul S3 Pro... Нема Залиха Бесплатна достава
 • Ново

Xiaomi Yesoul S3 Pro Статичен...

30990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 Pro е совршен додаток за кардио вежби дома

Xiaomi Yesoul M1 Spinning... Нема Залиха Бесплатна достава
 • -1000 

Xiaomi Yesoul M1 Spinning Bike...

18990  Редовна цена 19990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Xiaomi Yesoul M1 Spinning... Нема Залиха Бесплатна достава
 • -1000 

Xiaomi Yesoul M1 Spinning Bike...

18990  Редовна цена 19990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 1 година гаранција

Xiaomi KingSmith WalkingPad... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi KingSmith WalkingPad MC21 -...

35990  Цена

Мотор од 918W, преклоп до 180 степени, трчање и пешачење 0.5-10 км/ч, brushless мотор

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 2 години гаранција | Ексклузивни дистрибутери во Македонија