Електрични тротинети

Електрични тротинети

Има 8 производи.

Приказ 1-8 од 8 ставка(и)

Активни филтри

Navee N65 електричен тротинет Нема Залиха Бесплатна достава

Navee N65 електричен тротинет

41990  Цена

Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија

Xiaomi Mi Scooter Essential... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -600 

Xiaomi Mi Scooter Essential Lite -...

19390  Редовна цена 19990  Цена

Мултифункционална контролна табла, автономија до 20км, максимална брзина до 20км/ч

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | ЕУ верзија

Mi Electric Scooter 3 -... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -500 

Mi Electric Scooter 3 - Електричен...

29490  Редовна цена 29990  Цена

Брзина до 25км/ч, 3 брзини, нагорнини до 16% и батерија од 7650mAh

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза испорака низ цела Македонија | 2 години гаранција

Xiaomi Mijia Mi PRO 2... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Mijia Mi PRO 2 Електричен тротинет

31990  Редовна цена 32990  Цена

Нова генерација PRO 2, 600W, 25 км/ч, 3 брзини, автономија до 45 километри, E-ABS + диск кочници

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | ЕУ Верзија

Xiaomi Mijia 1S -... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -600 

Xiaomi Mijia 1S - Електричен тротинет

26390  Редовна цена 26990  Цена

25км/ч, 3 брзини, автономија до 30 километри, 8,5'' гуми

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | ЕУ Верзија

Xiaomi Electric Scooter 4... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Electric Scooter 4 Pro -...

51000  Цена

максимална брзина до 25 км/ч, јачина на мотор 350W, одлично совладува нагорнини до 20%

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза испорака до дома | 2 години гаранција

Navee V40 електричен тротинет На Залиха Бесплатна достава

Navee V40 електричен тротинет

30990  Цена

20км/ч, Автономија до 40 км, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција 

Navee S65 електричен тротинет Нема Залиха Бесплатна достава

Navee S65 електричен тротинет

61990  Цена

Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија