Нови производи

Xiaomi Yesoul G1M Plus... На Залиха Бесплатна достава
  • Само online
  • Ново

Xiaomi Yesoul G1M Plus Статичен...

36990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1M Plus на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1M Plus е совршен додаток за кардио вежби дома

Roborock Q8 Max+ роботска... На Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Roborock Q8 Max+ роботска...

39990  Цена

Суво и водено чистење, LiDAR навигација, 5500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

Xiaomi Robot Vacuum X10... На Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Xiaomi Robot Vacuum X10 роботска...

31360  Цена

Паметна роботска правосмукалка со станица за автоматско празнење, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 3h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |

Xiaomi Robot Vacuum S10... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Xiaomi Robot Vacuum S10 роботска...

14990  Цена

Паметна роботска правосмукалка, сензор LDS 360 °, моќност на вшмукување 4000Pa, до 2h автономија, батерија од 5200mAh

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 1 година | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена |

UWANT B200 Portable Spot... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

UWANT B200 Portable Spot Cleaner...

19990  Цена

Паметен чистач на дамки, моќност на вшмукување 12000Pa

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција

Roborock S7 Max Ultra... На Залиха Бесплатна достава
  • Ново

Roborock S7 Max Ultra роботска...

73990  Цена

Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 5500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција