Паметен животен стил | Смартус Македонија

Outdoor

Outdoor

Има 5 производи.

Приказ 1-5 од 5 ставка(и)

Активни филтри

Ninetygo Паметна Јакна Со... Нема Залиха Бесплатна достава

Ninetygo Паметна Јакна Со Грејач (М) -...

8590  Цена

Јакна со грејач, 100% полиестер, 80% полнеж пердув од патка, отпорни на топлина сребрени јони, јаглеродни наноцевки, систем на полнење со надворешна батерија, 4 степенско подесување на температура

Ninetygo Паметна Јакна Со... Нема Залиха Бесплатна достава

Ninetygo Паметна Јакна Со Грејач (L) -...

8590  Цена

Јакна со грејач, 100% полиестер, 80% полнеж пердув од патка, отпорни на топлина сребрени јони, јаглеродни наноцевки, систем на полнење со надворешна батерија, 4 степенско подесување на температура

Ninetygo Паметна Јакна Со... Нема Залиха Бесплатна достава

Ninetygo Паметна Јакна Со Грејач (XL)...

8590  Цена

Јакна со грејач, 100% полиестер, 80% полнеж пердув од патка, отпорни на топлина сребрени јони, јаглеродни наноцевки, систем на полнење со надворешна батерија, 4 степенско подесување на температура

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава околу 22.02.2023

70mai Соларен панел На Залиха Бесплатна достава

70mai Соларен панел

18990  Цена

70mai соларен панел, фотоволтаичен панел, лесен и преносен - тежина 5 кг, компатибилен со Tera 1000 генератор

Достапен во пред-нарачка! За повеќе информации, контактирајте не на 076750968

Генератор Tera 1000 На Залиха Бесплатна достава

Генератор Tera 1000

73990  Цена

Пренослив и практичен, солидна издржливост, без емисија на јаглерод, компатибилен со соларни панели, брзо полнење од 2 часа, 10 уреди за напојување

Достапен во пред-нарачка! За повеќе информации, контактирајте не на 076750968