Navee електрични тротинети

Navee електрични тротинети

Има 3 производи.

Приказ 1-3 од 3 ставка(и)

Активни филтри

Navee N65 електричен тротинет Нема Залиха Бесплатна достава

Navee N65 електричен тротинет

41990  Цена

Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија

Navee V40 електричен тротинет На Залиха Бесплатна достава

Navee V40 електричен тротинет

30990  Цена

20км/ч, Автономија до 40 км, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција 

Navee S65 електричен тротинет Нема Залиха Бесплатна достава

Navee S65 електричен тротинет

61990  Цена

Двоен преклоп, 25км/ч, 3 режими на работа, гуми од 10 инчи

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1- 2 дена | 1 годинa гаранција | ЕУ верзија