Yesoul

Yesoul

Има 6 производи.

Приказ 1-6 од 6 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning Bike...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

ДОСТАПЕН ВО ПРЕД-НАРАЧКА! ПРЕДАВАЊЕ ВО ДОСТАВА ОКОЛУ 26.06.2024!

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома
 
ДОСТАПЕН ВО ПРЕД-НАРАЧКА! ПРЕДАВАЊЕ ВО ДОСТАВА ОКОЛУ 26.06.2024!

Xiaomi Yesoul G1 Max... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32”...

39990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1 Max Elephant е совршен додаток за кардио вежби дома

Xiaomi Yesoul S3 Pro... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Pro Статичен...

30990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 Pro на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 Pro е совршен додаток за кардио вежби дома

Xiaomi Yesoul C1H Spinning... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike...

1 Recenzija(e) 
24990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 2 години гаранција

Xiaomi Yesoul G1M Plus... На Залиха Бесплатна достава
  • Само online
  • Ново

Xiaomi Yesoul G1M Plus Статичен...

36990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1M Plus на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1M Plus е совршен додаток за кардио вежби дома