Прочистувачи на воздух

Xiaomi Прочистувач на воздух и додатоци

Прочистувачи на воздух

Има 15 производи.

Приказ 1-15 од 15 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi Smart Air Purifier 4... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Compact...

6990  Цена

ефективно покрива површина од 16-27m², 27W, 3 во 1 филтер, CADR 230m³/h, ≤ 60dB(A)

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома | 2 години гаранција

Xiaomi Smart Air Purifier 4... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Smart Air Purifier 4...

12390  Цена

30W, FCADR 150m³/h, 32.1dB, ефикасно прочистува на површина 28-48 метри квадратни

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома | 2 години гаранција

Xiaomi Smart Air Purifier 4... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Smart Air Purifier 4 Pro...

19990  Цена

50W, FCADR 185m³/h, 33.7dB, 35-60 метри квадратни

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома | 2 години гаранција

Филтер за Xiaomi Smart Air... На Залиха Бесплатна достава

Филтер за Xiaomi Smart Air Purifier 4...

2090  Цена

трослоен филтер, главен филтер со филтрација од 360°, висококвалитетен филтер со активен јаглен

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома 

Xiaomi Mi Air Purifier 2H... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Mi Air Purifier 2H Прочистувач...

7990  Редовна цена 8990  Цена

Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Филтер за Xiaomi Mi Air... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -400 

Филтер за Xiaomi Mi Air 3H/2H/2/2S/Pro...

1990  Редовна цена 2390  Цена

Оригинален Xiaomi Mi Air филтер за прочистувач на воздух

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Xiaomi Mi Air Purifier 3H... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -2000 

Xiaomi Mi Air Purifier 3H Прочистувач...

10990  Редовна цена 12990  Цена

Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Xiaomi Mi Air Purifier Pro... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -3500 

Xiaomi Mi Air Purifier Pro -...

12990  Редовна цена 16490  Цена

Екран кој ја прикажува моменталната состојба на воздухот во собата, трослоен филтер

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | EУ верзија

Xiaomi Mi Air Purifier 3C -... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi Air Purifier 3C -...

7990  Цена

Брзина на прочистување 320м3/ч, 29W максимална моќ, Google Assistant и Alexa

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

Xiaomi HEPA филтер за Mi... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi HEPA филтер за Mi Air Purifier...

2390  Цена

Повеќеслоен филтер соодветен за 3H/2H/2/PRO

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена 

Xiaomi Антибактериски... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -600 

Xiaomi Антибактериски филтер за Mi Air...

1990  Редовна цена 2590  Цена

Xiaomi филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 /2 Pro

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Xiaomi Филтер за Mi Smart... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Филтер за Mi Smart Air Purifier...

2690  Цена

трослоен дизајн, 22000 cm² HEPA филтер, 500000 мг висококвалитетен филтер со активен јаглен, 99,97% филтрација

JIMMY Air Purifier AP36... Нема Залиха Бесплатна достава

JIMMY Air Purifier AP36 Прочистувач на...

6990  Цена

За површина од 25-36 m², CADR снабдување со чист воздух до 300 m³/h, 3-слоен HEPA филтер, LED дисплеј, 3 режими на работа, 3 нивоа на брзина