Xiaomi HEPA филтер за Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro - Сив

Шифра: 000169

2390 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Повеќеслоен филтер соодветен за 3H/2H/2/PRO

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена 

Количина
Распродадено


Филтер за Xiaomi Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro - сив

Ултра густ H-11 HEPA филтер кој филтрира до 99,3% од PM 0,25

Mi Air 2 прочистувачот на воздух користи ултра густи PP и PET HEPA филтри за елиминација на PM 2,5, полен и други честички присутни во воздухот, овозможувајќи чист воздух во домот.

360 ° филтрација и ефикасно четирислојно чистење

Четирислојна филтрација и прочистување со голема ефикасност, благодарение на составот на филтерот – примарен филтер, заштита од микроби, HEPA филтер и висококвалитетен активен јаглен.

Примарен филтер

Одлична цврстина, отпорен на превиткување. Неговата цилиндрична форма ги филтрира прашината, влакната и другите покрупни честички.

HEPA филтер

HEPA (високо ефикасен) филтер се користи во болниците и лабораториите за филтрирање на микрочестичките. Xiaomi Mi Air 2 филтерот користи Toray PP со цел да ги фати PM2.5, PM0.3 честичките и други честички кои постојано кружат во воздухот а се доста штетни по здравјето.

Квалитетен активен јаглен

Активниот јаглен апсорбира штетни материи од воздухот кои HEPA филтерот не е во можност да ги филтрира. Aктивен јаглен важи за еден од најефикасните во овој тип на филтрации. Во комбинација со формулата за анти-формалдехид успешно ги отстранува и филтрира хемикалиите како формалдехид, бензен и амонијак, како и разни мириси и чад. Ги апсорбира сите мириси и штетни материи.

Филтерот со активен јаглен апсорбира многу штетни материи кои кружат во домот. Со помош на филтерот освежете го домот и подарете здравје на семејството.

Пратете ја состојбата на производот во реално време

Со тек на времето филтерите губат дел од нивната функционалност и поради тоа треба да се заменат. Искористените филтри ја губат ефикасноста и повеќе не ги задржуваат честичките и штетните материи, а тоа може да доведе до дополнително загадување на воздухот. Се препорачува промена на филтерот на секои 6 месеци или можеби и порано во некои случаи.

Преку апликацијата Mi Home може да го пратите животниот век на филтерот и да добивате известувања кога би требало да биде променет.

Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Модел
M8R-FLH
Боја
Сива
Димензии и тежина
30.8 x 21.2 x 21цм; Тежина: 1.1кг

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Xiaomi HEPA филтер за Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro - Сив

Повеќеслоен филтер соодветен за 3H/2H/2/PRO

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена 

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop