• -600 

Xiaomi Антибактериски филтер за Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro - Виолетов

Шифра: 231986

2590 
1990 ден заштеди 600  Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Xiaomi филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 /2 Pro

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Количина
Распродадено


Xiaomi Антибактериски филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 PRO - Виолетов

Ултра густ H-11 HEPA филтер кој филтрира до 99,3% од PM 0,25

Mi Air 2 прочистувачот на воздух користи ултра густи PP и PET HEPA филтри за елиминација на PM 2,5, полен и други честички присутни во воздухот, овозможувајќи чист воздух во домот.

360 ° филтрација и ефикасно четирислојно чистење

Четирислојна филтрација и прочистување со голема ефикасност, благодарение на составот на филтерот – примарен филтер, заштита од микроби, HEPA филтер и висококвалитетеn активен јаглен.

Примарен филтер

Одлична цврстина, отпорен на превиткување. Неговата цилиндрична форма ги филтрира прашината, влакната и другите покрупни честички.

HEPA филтер

HEPA (високо ефикасен) филтер се користи во болниците и лабораториите за филтрирање на микрочестичките. Xiaomi Mi Air 2 филтерот користи Toray PP со цел да ги фати PM2.5, PM0.3 честичките и други честички кои постојано кружат во воздухот а се доста штетни по здравјето.

Квалитетен активен јаглен

Активниот јаглен апсорбира штетни материи од воздухот кои HEPA филтерот не е во можност да ги филтрира. Aктивен јаглен важи за еден од најефикасните во овој тип на филтрации. Во комбинација со формулата за анти-формалдехид успешно ги отстранува и филтрира хемикалиите како формалдехид, бензен и амонијак, како и разни мириси и чад.

Ги апсорбира сите мириси и штетни материи

Филтерот со активен јаглен апсорбира многу штетни материи кои кружат во домот. Со помош на филтерот освежете го домот и подарете здравје на семејството.

Пратете ја состојбата на производот во реално време

Со тек на времето филтрите губат дел од нивната функционалност и поради тоа препорачливо е да се заменат. Искористените филтри ја губат ефикасноста и не ги задржуваат честичките и штетните материи како порано, а тоа може да доведе до дополнително загадување на воздухот.

Се препорачува промена на филтерот на секои 6 месеци или можеби и порано во некои случаи.

Преку апликацијата Mi Home може да го пратите животниот век на филтерот и да добивате известувања кога би требало да биде променет.

Технички податоци

Бренд
Xiaomi
Боја
Виолетова
Пакет
1 Филтер

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Xiaomi Антибактериски филтер за Mi Air Purifier 3H/2H/2/2 Pro - Виолетов

Xiaomi филтер компатибилен со Mi Air Purifier 3H / 2H / 2 /2 Pro

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop