Xiaomi Филтер за Mi Smart Air Purifier 4 - сив

Шифра: 000916

2690 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

трослоен дизајн, 22000 cm² HEPA филтер, 500000 мг висококвалитетен филтер со активен јаглен, 99,97% филтрација

Количина
Распродадено


Xiaomi Филтер за Mi Smart Air Purifier 4 - сив

Дизајнот на новиот Xiaomi Air Purifier 4 филтер за трослојно и ефикасно филтрирање на воздухот се состои од главен филтер, Xiaomi високоефикасен филтер и филтер со активен јаглен. Сите овие успешно го прочистуваат воздухот и го штитат вашето здравје.

Главниот филтер со филтрација од 360° ги елиминира големите честички прашина како влакна од домашно милениче, памучни влакна, ситни остатоци од нечистотија и многу друго. На тој начин извршува еден вид предфилтрација.

По главниот филтер, тука е високоефикасниот HEPA филтер од 22.000 цм² кој ја комбинира технологијата на филтрација со електростатички полнеж и механичка филтрација, а може да елиминира 99,97% честички прашина и PM 2.5, PM10, како што се ситни влакна од домашни миленици, чад и друго. За честичките до 0.3 микрони, филтерот име висока стапка на филтрација од 99,97%, додека за честички до 0.1 микрони, стапката на филтрација може да достигне до 99,99%.

Во последната фаза од филтрацијата тука е филтерот од 500000 мг со активен јаглен кој ги апсорбира штетните честички и мириси во домот.

Производителот препорачува промена на филтерот на секои 6 до 12 месеци со цел да се зачува ефикасноста на производот. Состојбата на филтерот може да ја пратите на апликацијата Mijia која ќе ве извести и за тоа кога треба да го промените филтерот.

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Xiaomi Филтер за Mi Smart Air Purifier 4 - сив

трослоен дизајн, 22000 cm² HEPA филтер, 500000 мг висококвалитетен филтер со активен јаглен, 99,97% филтрација

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop