Во пресрет на претстојниот празник подарете љубов

Во пресрет на претстојниот празник подарете љубов

На наше и ваше големо задоволство ви го претставуваме новиот февруарски каталог на Смартус. Во продолжение погледнете што се може да најдете во каталогот.

За сите љубители на спортот тука се одличните ленти за пешачење на Xiaomi. Одберете помеѓу Xiaomi KingSmith WalkingPad R1 PRO или Xiaomi Urevo WalkingPad U1.

Како новитет во каталогот овој пат ќе ја сретнете лентата Xiaomi C1. Лентата е идеална за сите оние кои немаат доволно слободно време за да спортуваат на отворено. Може да ја преклопите и да ја сместите на било кое место, под кревет, кауч или под било кој друг мебел.

Повеќе информации и карактеристики погледнете на следниот линк  Xiaomi WalkingPad C1

На голема радост на сите клиенти, повторно на залиха е достапен и нашиот бестселер, роботската правосмукалка Xiaomi Roborock S5 MAX во бела и црна боја.

Не изостанува ниту роботот Xiaomi Robot Vacuum Mop P(Pro) во бела  боја.

Погледнете, истражете и пронајдете го совршениот подарок за вашата сакана личност во пресрет на претстојниот празник на сите вљубени!

Коментари


Остави коментар