Пролетен Смартус Каталог

Пролетен Смартус Каталог

<p>Mi Electric Scooter 3 - Електричен Тротинет</p> <p>Преклоплив, со одлични перформанси, лесен и супер практичен за градско возење се само дел од карактеристиките на Mi Electric Scooter 3. Мотор со јачина од 600W и литиумска батерија од 7650mAh, овој електричен тротинет Mi Scooter 3 ќе ви овозможи автономија до максимални 25 километри.</p> <p>Достапни 3 брзини, прилагодете го лесно према...