Оригинален филтер HEPA за безжична правосмукалка Xiaomi Jimmy JV51,JV53 и JV83

Шифра: 348954

890 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

HEPA филтер за Xiaomi Jimmy JV51,JV53 и JV83 

Количина
На залиха

Оригинален филтер HEPA за безжична правосмукалка Xiaomi Jimmy JV51,JV53 и JV83 

HEPA филтерот гарантира висока ефикасност при филтрацијата. Филтрира дури 99,9% од штетните честички присутни во домот.

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Оригинален филтер HEPA за безжична правосмукалка Xiaomi Jimmy JV51,JV53 и JV83

HEPA филтер за Xiaomi Jimmy JV51,JV53 и JV83 

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop