70mai Dash Cam A400 Предна Камера + 70mai RC09 задна камера, сет

Шифра: 000451

5590 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

A400+RC06 dash cam сет, 1440p QHD (2560 x 1440), батерија од 500mAh, WDR технологија

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава до дома | 1 година гаранција

Количина
Распродадено


70mai Dash Cam A400 + 70mai RC09 задна камера, сет

1440p QHD 70mai Dash Cam A400 паметната камера е одличен додаток за сигурност на вашиот автомобил. Снима видеа во 2560 x 1440 Quad HD резолуција со агол на гледање од 145° кој овозможува одлична покриеност на поголем простор. Новиот GC4653 сензор за слики овозможува одличен квалитет на сликите навечер и при неповолни временски услови. Дополнителни функции како WiFi, G-сензор, ноќно снимање и контрола при паркирање ќе ви овозможат удобно и сигурно возење и навечер, а вашиот автомобил ќе биде дополнително заштитен и кога е паркиран.

Со помош на WDR (Wide Dynamic Range) технологијата, A400 автоматски ја подесува рамнотежата при снимање во опкружување со помала светилна или висок контраст. Отворот F2.0 прима доволно светлина со цел сигурно возење и при лоши временски услови.

Во сетот доаѓа заедно со задна камера RC09 и со тоа овозможува двојно снимање, пред и зад автомобилот. При овој двоен начин на снимање, предната камера одржува резолуција до 1440P а задната снима со резолуција 1080P.

24 часовниот надзор и вградениот G-сензор овозможуваат непрекинат надзор. Кога автомобилот не е во движење, 70mai A400 камерата ќе премине во начин мирување а кога ќе детектира некакви вибрации ќе започне со снимање. A400 е опремена со батерија од 500mAh.

Видеозаписите се во интервали од минута (loop). Тоа би значело дека секоја нова снимка ќе ја замени постарата, но во случај на незгода или на ваше барање, ќе се активира функцијата за зачувување на потребните снимки и ќе се оневозможи автоматското бришење. Имате можност исто така да ја симнете апликацијата 70mai.

Технички податоци

Бренд
70mai
Модел
A400
Боја
Сива
Големина на дисплеј
2''
Напредни функции
WDR технологија, ноќно снимање, WiFi, G-сензор, контрола на паркинг
Батерија
500mAh
Гаранција
1 година

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

70mai Dash Cam A400 Предна Камера + 70mai RC09 задна камера, сет

A400+RC06 dash cam сет, 1440p QHD (2560 x 1440), батерија од 500mAh, WDR технологија

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава до дома | 1 година гаранција

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop