Напојувачки кабел за Segway Max G30 електричен тротинет

Шифра: 000188

490 ден
Со вклучен ДДВ

Кабелот има конектор од 2.5 A, 250 V (VAC5S) од едната страна и 16A, 250V (M2511) на другата страна. Изработен е од PVC материјал и излегува само во црна боја. Неговата должина изнесува 1.8 метри.

Количина
На залиха

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Напојувачки кабел за Segway Max G30 електричен тротинет

Кабелот има конектор од 2.5 A, 250 V (VAC5S) од едната страна и 16A, 250V (M2511) на другата страна. Изработен е од PVC материјал и излегува само во црна боја. Неговата должина изнесува 1.8 метри.

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop