Roborock S8

Roborock S8

Има 2 производи.

Приказ 1-2 од 2 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi Roborock S8 -... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Roborock S8 - Роботска...

38990  Редовна цена 39990  Цена


Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 6000Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 1 година гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!

Xiaomi Roborock S8 -... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Roborock S8 - Роботска...

38990  Редовна цена 39990  Цена


Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 6000Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 1 година гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 12.12.2023!