Roborock S7

Roborock S7

Има 2 производи.

Приказ 1-2 од 2 ставка(и)

Активни филтри

Roborock S7 - Роботска... Нема Залиха Бесплатна достава

Roborock S7 - Роботска правосмукалка црна

34990  Цена

Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 2500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција

Во нашиот каталог ќе ја најдете и станицата за самостојно празнење на роботот,а достапна е на следниот линк Станица за автоматско празнење

Xiaomi Roborock S7 -... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi Roborock S7 - Роботска...

34990  Редовна цена 35990  Цена

Суво и водено чистење, вибрациска Sonic технологија, автоматско подигнување на крпата, 2500Pa моќност на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена низ цела Македонија | 2 години гаранција

Во нашиот каталог ќе ја најдете и станицата за самостојно празнење на роботот,а достапна е на следниот линк Станица за автоматско празнење