Iute Smartus 0%

Iute Smartus 0%

Има 17 производи.

Приказ 1-17 од 17 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

UWANT B100-E Portable Spot... Нема Залиха Бесплатна достава

UWANT B100-E Portable Spot Cleaner...

18990  Цена

Паметен чистач на дамки, моќност на вшмукување 12000Pa

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција

Xiaomi Yesoul G1 Max... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul G1 Max Elephant 32”...

39990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1 Max Elephant на Xiaomi со екран

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1 Max Elephant е совршен додаток за кардио вежби дома

JIMMY JV85 Pro Безжична... На Залиха Бесплатна достава
  • -5000 

JIMMY JV85 Pro Безжична правосмукалка...

19990  Редовна цена 24990  Цена

Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето

Испорака од магацин во Македонија | Брза и бесплатна достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

KingSmith Walking Pad C2... На Залиха Бесплатна достава

KingSmith Walking Pad C2 (S1) трака за...

27990  Цена

0.5-6 км/ч, дизајн на преклоп, алуминиумска легура, рачен и автоматски начин на работа, тежина до 100 килограми

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава | 2 години гаранција | Достава до 5 работни дена

Xiaomi Yesoul C1H Spinning... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul C1H Spinning Bike...

1 Recenzija(e) 
24990  Цена

Магнетен систем, држач за телефон или таблет, ергономски и елегантен дизајн

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава 3-5 работни дена | 2 години гаранција

UWANT B200 Portable Spot... Нема Залиха Бесплатна достава
  • Ново

UWANT B200 Portable Spot Cleaner...

19990  Цена

Паметен чистач на дамки, моќност на вшмукување 12000Pa

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава од 1-2 дена | 2 години гаранција

Xiaomi Yesoul S3 Smart... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Smart Spinning...

23990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 е совршен додаток за кардио вежби дома

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

Xiaomi Yesoul S3 Pro... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Yesoul S3 Pro Статичен...

30990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul S3 Pro на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul S3 Pro е совршен додаток за кардио вежби дома

Xiaomi Yesoul G1M Plus... На Залиха Бесплатна достава
  • Само online
  • Ново

Xiaomi Yesoul G1M Plus Статичен...

36990  Цена

Тивок велосипед за вежбање Yesoul G1M Plus на Xiaomi

Велосипедот ви овозможува да уживате во релаксирачки или интензивен тренинг во удобноста на вашиот дом. Yesoul G1M Plus е совршен додаток за кардио вежби дома

JIMMY H9 Pro Безжична... Нема Залиха Бесплатна достава
  • -3000 

JIMMY H9 Pro Безжична правосмукалка

21990  Редовна цена 24990  Цена

Мотор 600W, 110 000 вртежи/мин, LED екран, автономија до 80 минути

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 2-3 дена | 2 години гаранција


Xiaomi KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi KingSmith WalkingPad R2 - Трака...

39990  Цена

Гласовни команди, Мотор од 918W, пешачење и трчање од 0.5 км/ч до 10 км/ч, преклоплива, LED екран и 2 начини на работа

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Испорака 3-5 работни дена | 2 години гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

Xiaomi KingSmith WalkingPad... На Залиха Бесплатна достава
  • -1000 

Xiaomi KingSmith WalkingPad Rower WR1...

42990  Редовна цена 43990  Цена

Bluetooth поврзување, на преклоп, тркалца за лесен пренос 

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

JIMMY H8 Pro Безжична... Нема Залиха Бесплатна достава

JIMMY H8 Pro Безжична правосмукалка

18990  Цена

мотор 500W, 110 000 вртежи во минута, LED екран, 4 начини на работа

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава до дома 

Xiaomi KingSmith Walking... На Залиха Бесплатна достава
  • -4000 

Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO -...

35990  Редовна цена 39990  Цена

Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Бесплатна достава 3-5 дена | 2 години гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

JIMMY H10 Pro Безжична... Нема Залиха Бесплатна достава

JIMMY H10 Pro Безжична правосмукалка

29990  Цена

Мотор 600W, дигитален мотор без четкици, LCD екран, автономија до 90 минути

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 2-3 дена | 2 години гаранција

Безжичен перач под притисок... На Залиха Бесплатна достава

Безжичен перач под притисок Xiaomi...

10990  Цена

Безжичен перач под притисок, максимален притисок до 2,2 MPa, литијска батерија од 2500 mAh

Официјални дистрибутери во Македонија | Гаранција 2 години 

Достапен за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!