Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за трчање

Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Бесплатна достава 3-5 дена | 2 години гаранција

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава е предвидено околу 17.04.2024!

35990  Купи
Xiaomi Mi LED TV 4S 43'' Smart Android Телевизор ЕУ

Quad core 64 bit процесор, гласовни команди и Google Assistant, DOLBY технологија

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | EУ верзија

23990  Купи
Xiaomi IMILAB KW66 Паметен часовник - црн

Xiaomi IMILAB KW66 паметен часовник, 1,2-инчен заоблен екран во 3D HD резолуција, IP68 сертификат за водоотпорност

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

2890  Купи