Рутери и засилувачи на WiFi

Рутери и засилувачи на WiFi

Има 5 производи.

Приказ 1-5 од 5 ставка(и)

Активни филтри

Xiaomi Mi AIoT AC2350 Рутер... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi AIoT AC2350 Рутер - црн

Почнувајќи од 200 ден
3490 ден Цена

7 приклучни антени, Qualcomm процесор, AloT антена, LED индикатори

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција | ЕУ Верзија

Xiaomi Mi WiFi 4A Dual Band... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi WiFi 4A Dual Band Giga...

Почнувајќи од 2690 ден
2690 ден Цена

2,4GHz, Gigabit LAN, 64MB меморија, максимална брзина 300Mbps, 4 антени, Wi-Fi 802.11n

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Xiaomi Mi WiFi 4C 300Mbps... Нема Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Mi WiFi 4C 300Mbps High Speed...

Почнувајќи од 990 ден
990 ден Цена

2,4GHz, Gigabit LAN, 64MB меморија, максимална брзина 300Mbps, 4 антени, Wi-Fi 802.11n

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Xiaomi Amplifier Pro 2X2... На Залиха Бесплатна достава

Xiaomi Amplifier Pro 2X2 WiFi -...

Почнувајќи од 1990 ден
1990 ден Цена

Засилувач на сигнал со 2x2 надворешни антени, брзина на превземање 300Mbps, може да се поврзат до 64 уреди

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена 

Засилувач на WiFi сигнал -... Нема Залиха Бесплатна достава

Засилувач на WiFi сигнал - Xiaomi Mi...

Почнувајќи од 849 ден
849 ден Цена

Xiaomi засилувач на WiFi сигнал 2, вградена антена, безжичен уред 300Mbps

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена