Четка со голема густина за UWANT B100-E Преносен чистач на дамки

Шифра: 972757

Четка со голема густина за UWANT B100-E преносен чистач на дамки

Количина


Четката е изработена од 0,15mm дијаметар заоблен мек најлон и сребрени јонски антибактериски материјали, а секој филамент содржи антибактериски состојки. Не ги оштетува ткаенините и нема да прими непријатен мирис по долгорочна употреба.

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Четка со голема густина за UWANT B100-E Преносен чистач на дамки

Четка со голема густина за UWANT B100-E преносен чистач на дамки

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop