Главна моторизирана четка компатибилна со Jimmy JV65 Mop Plus

Шифра: 428972

2990 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Четката е компатибилна со безжичната правосмукалка Jimmy JV65 Mop Plus 2во1

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 14.06.2023!

Количина
Распродадено


Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Главна моторизирана четка компатибилна со Jimmy JV65 Mop Plus

Четката е компатибилна со безжичната правосмукалка Jimmy JV65 Mop Plus 2во1

Достапна во пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 14.06.2023!

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop