Главна Моторизирана Четка За Jimmy JV63 Безжична Правосмукалка

Шифра: 001174

2890 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Моторизирана четка наменета за модел Jimmy JV63

Количина
Распродадено


Изработена од квалитетен материјал и меки влакна кои ќе овозможат одличен третман на подната површина.

Производителот препорачува промена на четката на секои 6 месеци со цел да се зачува функционалноста на производот.

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Главна Моторизирана Четка За Jimmy JV63 Безжична Правосмукалка

Моторизирана четка наменета за модел Jimmy JV63

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop