Комплет додатоци за роботска правосмукалка Roborock S7 и S7 Pro Ultra

Шифра: 000684

1990 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Комплет компатибилни додатоци за роботска правосмукалка Roborock S7. 

Комплетот содржи 2x HEPA филтри, 2x странични четки (бели), 2x резервни крпи, 1x главна четка, 2x алатки за чистење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома

Количина
Распродадено


Комплет компатибилни додатоци за Xiaomi Roborock S7.

Одржувањето на роботската правосмукалка е клучно за неговата долговечност како и за уживањето во перформансите за време на чистењето.

Комплетот содржи 2x HEPA филтри, 2x странични четки (бели), 2x резервни крпи, 1x главна четка, 2x четкички за чистење

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Комплет додатоци за роботска правосмукалка Roborock S7 и S7 Pro Ultra

Комплет компатибилни додатоци за роботска правосмукалка Roborock S7. 

Комплетот содржи 2x HEPA филтри, 2x странични четки (бели), 2x резервни крпи, 1x главна четка, 2x алатки за чистење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна достава до дома

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop