Станица за автоматско празнење на Roborock S7 - Црна

Шифра: 469243

19990 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина, има можност да работи со вреќички со капацитет од 1.8 литри

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 07.11.2023!

Количина
Распродадено


Пристигна и долгоочекуваната станица за автоматско празнење на Roborock S7 роботска правосмукалка. Капацитетот на самопразнење е доволен за 6 седмици, односно резервоар со капацитет од 1.5 литар или вреќи од 1.8 литри. По завршеното чистење или кога резервоарот ќе биде полн, вашиот робот автоматски ќе се упати до станицата за празнење. На вас останува само во текот на 6 седмици да го испразнете резервоарот или да ја заменете вреќичката. 

Интелигентните алгоритми за собирање прашина го прилагодуваат празнењето во зависност од потребата. Празнењето може исто така да се контролира и преку апликација. Константната вшмукувачка моќ со 15 циклонски дизајн ја одвојува прашината од воздухот, па така оваа станица е погодна и за сите кои страдаат од алергии.

Станицата поддржува употреба на вреќички за прашина со капацитет од 1.8 литри кои самостојно се затвораат со цел прашината да не се распрска повторно низ просторот.

Исто така, вреќичката е обложена со антибактериско средство со цел да се заштити од бактерии.

Технички податоци

Модел
Станица за автоматско празнење на роботска правосмукалка
Димензии и тежина
31.4*45.7*38.3цм, 5.5кг
Гаранција
2 години

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Станица за автоматско празнење на Roborock S7 - Црна

Автоматско празнење на резервоарот, интелигентен начин на собирање прашина, има можност да работи со вреќички со капацитет од 1.8 литри

Достапна за пред-нарачка! Предавање во достава предвидено околу 07.11.2023!

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop