HEPA филтер за Mi Robot Vacuum-Mop 1C/ 2 Pro+/ 2 Ultra и Dreame F9

Шифра: 035499

890 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

HEPA филтер наменет за моделите: Mi Robot Vacuum-Mop 1C, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra и Xiaomi Dreame F9

Количина
Распродадено


Производителот советува редовна промена на филтерот со цел да се одржува непрекината работа на роботот и да се продолжи векот на траење на самиот производ.

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

HEPA филтер за Mi Robot Vacuum-Mop 1C/ 2 Pro+/ 2 Ultra и Dreame F9

HEPA филтер наменет за моделите: Mi Robot Vacuum-Mop 1C, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro+, Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra и Xiaomi Dreame F9

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop