Резервни вреќички за Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra - 5 парчиња

Шифра: 035504

1390 ден Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

5 заменски вреќи за празнење на роботот, се поставуваат во базата за автоматско празнење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена 

Количина
Распродадено


Резервни ќеси за автоматско празнење на робот Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Резервни вреќички за Mi Robot Vacuum-Mop 2 Ultra - 5 парчиња

5 заменски вреќи за празнење на роботот, се поставуваат во базата за автоматско празнење

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена 

Остави коментар

Други производи во истата категорија:

PrestaShop