• -400 

Филтер за Xiaomi Mi Air 3H/2H/2/2S/Pro прочистувач на воздух

Шифра: 205879

2390 
1990 ден заштеди 400  Бесплатна достава
Со вклучен ДДВ

Оригинален Xiaomi Mi Air филтер за прочистувач на воздух

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Количина
Распродадено


Поврзани производи

Xiaomi Mi Air Purifier 2S...
  • -1000 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S Прочистувач...

10990  Редовна цена 11990  Цена

Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии.

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Филтер за Xiaomi Mi Air 2/2H/3H/2S/PRO Прочистувачи на воздух

Филтрирањето се одвива во 3 фази преку 3 различни филтри:

Ултра-густ H11-степен HEPA филтер кој филтрира до 99,5% од PM0.3 честички

Ми Air Purifier 2/2S/PRO користат ултра густ Toray PP и PET HEPA филтер за да ги фати PM2.5, PM0.3, полен и други честички, овозможувајќи помин на само чист воздух. Долг е 7,7 метри кога е целосно проширен и ефикасно филтрира 99% од PM0.3 честички и 99,99% од PM2,5 честички.

360 ° филтрација, 3 слоеви со високо ефикасно прочистување

3 слоеви висока ефикасност на филтрација и прочистување (Примарен филтер, EPA филтер и висококвалитетен активиран јаглерод)
Цилиндричната форма овозможува 360° филтрација на големи лебдечки честички и штетни материи.

Примарен филтер

Има висока издржливост и е отпорен на преклопувања, масти, киселини, алкалии и повеќето растворувачи. Цилиндричната форма овозможува 360 ° филтрација на прашина, коса и други поголеми лебдечки честички.

HEPA филтер

ХЕПА (Високо ефикасната арест на честички) често се користи во болниците и лабораториите за филтрирање микрони честички. Ми филтер за прочистување на воздухот користи ултра-густа Торај ПП за да ги зароби PM2.5, PM0.3, полен и други честички што може да се инхалираат.

Квалитетен кокосов активиран јаглен

Активираниот јаглен ги апсорбира штетните гасови што ХЕПА не може да ги филтрира. Активен јаглен од кокос е меѓу најефикасните од ваков вид. Тој е комбиниран со формула против формалдехид која ефикасно апсорбира штетни хемикалии како формалдехид, бензен и амонијак, како и мирис и чад. Апсорбира сите видови мириси и штетни материи

Греењето на дрва, реновирањето на домот и другите активности можат да испуштаат супстанции што може да предизвикаат штета при високи густини и подолга изложеност. Филтерот со активен јаглен на кокос ги апсорбира штетните честички во овие ситуации, одржувајќи го вашиот дом чист и вашето семејство здрави.

Апликациајта Mi Home овозможува следење на амортизација на филтерот во реално време и известува кога е потребна замена. 

Сите филтри ја губат ефикасноста со текот на времето и мора веднаш да се заменат. Филтрите што не се заменуваат на време не можат да ги акумулираат штетните супстанции или да предизвикаат секундарна контаминација. Чистењето на старите филтри со вода или со правосмукалка не гарантира дека филтерот ќе ја врати својата ефикасност.

Се препорачува филтрите да се менуваат на секои шест месеци или помалку, во зависност од употребата. 

Карактеристики:

  • Марка: Xiaomi
  • Пакет: 1X Филтер
  • Боја: Зелена

Би можело да те интересира: Xiaomi Mi Air Purifier 2S Прочистувач на воздух

Специфични референци

Рецензии

No customer reviews for the moment.

Остави коментар

Филтер за Xiaomi Mi Air 3H/2H/2/2S/Pro прочистувач на воздух

Оригинален Xiaomi Mi Air филтер за прочистувач на воздух

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена

Остави коментар

Поврзани производи

Xiaomi Mi Air Purifier 2S...
  • -1000 

Xiaomi Mi Air Purifier 2S Прочистувач...

10990  Редовна цена 11990  Цена

Прочистувач на воздух со модерен дизајн и паметно поврзување со телефон или таблет. Прочистува од ПМ честички, полен, редуцира чад од цигари, бактерии, вируси, хемикалии.

Испорака од магацин во Македонија | Гаранција 2 години | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | ЕУ верзија

Други производи во истата категорија:

PrestaShop