Декемвриски каталог на Смартус

Декемвриски каталог на Смартус

Дочекајте ги новогодишните празници со новитетите кои ви ги нудиме. Погледнете на кратко што ќе содржи нашиот нов каталог, одберете го вашиот совршен производ и изненадете ги вашите најблиски за претстојните празници.

Нова роботска правосмукалка

Каталогот на роботски правосмукалки е побогат за еден член, односно 360 Vacuum Cleaner S9. Роботот е опремен со дури 25 сензори, алгоритми LDS Lidar + SLAM, технологија 360 Autopilot, HD креирање мапа.

Интелигентното мапирање може да креира и да зачува различни распореди за секоја соба одделно или за цел кат.

Останатите детали за роботот погледнете ги на следниот линк  360 Vacuum Cleaner S9

Резервни делови, аксесоари и додатоци за роботските правосмукалки

Ќе бидат достапни резервни крпи, четки и филтри за роботските правосмукалки Viomi, 360 Vacuum S9, Mi Robot Vacuum Mop P(Pro).

Ноќна светилка со сензор за движење

Зголемете ја сигурноста во вашиот дом или на работа со помош на широкиот агол на сензорот Xiaomi од дури 120 °, на начин што истиот ќе се активира при секое забележано движење на човечко суштество и автоматски ќе се исклучи по 15 секунди

Со вградениот сензор за движење, светилката е погодна за инсталирање на било кој простор - спална соба, канцеларија, премин, столб и слично.

Производот е достапен за пред нарачка на следниот линк  Ноќна светилка со сензор за движење

Секако, во каталогот не изостануваат и добро познатите Roborock S5 MAX Бел и Roborock S6 Pure

Повторно ги носиме одличните Xiaomi Robot Vacuum Mop P(Pro) Бел како и Viomi V3

Делот на безжични правосмукалки го дополнуваме со новиот модел Jimmy JV65 2во1

Во делот на Фитнес и Здравје, повторно ќе биде достапна лентата за пешачење Xiaomi WalkingPad R1 PRO

Сите горенаведени прозводи, како и други, достапни се за пред нарачка на нашата официјална веб страна https://www.smartus.mk/

Коментари


Остави коментар