02 Дена : 02 Часа : 02 Мин : 02 Сек
JIMMY JV85 Pro Безжична правосмукалка - Виолетова

Мотор 550W, моќ на вшмукување 200AW, LED екран, филтер HEPA-13, автономија до 70 минути, различни додатоци во пакувањето

Испорака од магацин во Македонија | Брза и бесплатна достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

19990  Купи
Xiaomi Jimmy JV65 Mop Plus 2во1 Безжична правосмукалка - Црвена

Ергономски дизајн, бициклонска моќ од 21kPa, brushless мотор со 100.000 вртежи/мин

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | Официјални дистрибутери во Македонија

14990  Купи
Xiaomi KingSmith Walking Pad R1 PRO - Лента за пешачење

Два начини на работа, заштита за деца и заштита од прекумерна тежина

Ексклузивен дистрибутер во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

34990  Купи
Xiaomi Viomi S9 - Роботска правосмукалка црна

Опремен со 24 сензори, 2700Pa моќ на вшмукување

Официјални дистрибутери во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

37990  Купи
VIOMI A9 - Безжична правосмукалка

4 во 1 безжична правосмукалка, мотор со јачина од 400W, 120 AW (23Kpa) моќ на вшмукување

Испорака од магацин во Македонија | Бесплатна и брза достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

11990  Купи
Viomi S9 - Роботска правосмукалка бела

Опремен со 24 сензори, алгоритам за симулирано рачно чистење, 2700Pa моќ на вшмукување

Официјални дистрибутери во Македонија | Бесплатна достава во 1-2 дена | 2 години гаранција

37990  Купи